01/09

Next phase

Het heeft even geduurd (neen, niet gedeurd), maar de volgende fase kan starten! Yes!

Welke fase?? De fase waarin je elke deur op de juiste maat gaat verzagen en (daar waar nodig) opvult met hout. Dat heeft even op zich laten wachten. We moesten immers over zo goed als elke deur beschikken vooraleer te bepalen wat er met welke deur moet gebeuren. En verder zijn we ook een dochter rijker geworden, waar we ook maar al te graag tijd voor vrijmaken, waardoor we onze deadline al lang niet meer halen.

Maar goed, no stress voor dit project. Het volgende werkje zal nu door Linde uitgevoerd worden, met name dus het berekenen en bepalen van hoeveel centimeter er links, rechts, boven of onder van elke deur af moet worden gezaagd, zodat die zal passen in de mozaïek. Het gehele plaatje is voor de zekerheid ook nog eens nagemeten ter plaatse door De Noordboom, die ook de plaatsing voor zich zal nemen.

Het zagen en opvullen met hout daar waar vroeger glas in zat, zal dan binnenkort starten bij Labeur. En met BOSS Paints bekijken we ondertussen in welke kleuren we gaan verven. Suggesties?